Eftermiddagsfika

11 september, 2024 av

Blev bjuden till ”moster Ulla” på fika. Hon bjöd Dooley på kanelbulle (hundtugg). 😃
Den åts upp med stor entusiasm.

Tisdagsträning på Sundspärlan

10 september, 2024 av

Från sommar till höst

9 september, 2024 av

På en dag gick vi från sommar med hög temperatur till höst med blåst och regn. Det blev inte någon långpromenad, vilket jag egentligen tänkt, så Dooley blev lite rastlös.
Bjöd i alla fall honom på 3 x godissök o sedan tog jag fram husses jordnötsboll (som han fick efter knä-op). Den fungerar ok för balansträning även om den är i minsta laget för Dooley.

Förrädiska russin

5 september, 2024 av

Ett barnbarn tappade en bit russinbulle o innan någon reagerade hade Dooley ätit upp den.
Först när gästerna åkt började jag fundera på det där med hundar och russin. Kontaktade rådgivningen på Agria o de rekommenderade starkt att åka till veterinär. Vågade så klart inget annat, så det fick bli ett besök på nyöppnade Awake.
Ett trevligt mottagande, men Dooley hade inte det lika trevligt som fick kräkas, men det var ändå ett snabbt o smidigt besök. 5-6 russin kom upp, så det kändes som ett behövligt besök. Man kan visst aldrig på förhand veta om ens hund ens tål ETT russin.

En aktiv dag

2 september, 2024 av

Förmiddagspasset bestod av 3 x 7 minuter simträning o på eftermiddagen blev det långpromenad med fika. På turen var tre hundkollegor o deras hussar resp mattar med.
Efter hemkomst blev för ovanlighetens skull även stretchövningar genomförda.

Fantastiska dottern 🌟

1 september, 2024 av

Francines inlägg talar för sig själv;

Stort GRATTIS❣️